Logo

Sponsors

 
Gemeten  10:50
Temp10°C
WindWZW3 bft
LV-  
 

Update verlichting, toegangspoort en afhangbord

Geplaatst op 20-12-2018  -  Categorie: Algemeen

Update verlichting tennisbanen

Afgelopen tijd zijn we een aantal keer getroffen door het uitvallen van de verlichting op diverse banen. Om goed uit te zoeken waar dit nu aan ligt, is er onderzoek gedaan en naar aanleiding daarvan hebben we uitgebreid met de leverancier om tafel gezeten. Er is geconstateerd dat de grootste oorzaak van de storingen kortsluiting in de elektronica is. Hoogst waarschijnlijk wordt dit veroorzaakt door aantasting van elektronica en verstopt raken van de koelribben door ammoniak van vogelpoep. Tevens worden de afvoergaten voor condens door vogelpoep afgesloten waardoor zich vocht ophoopt in de control box, wat weer zorgt voor kortsluiting.

Actieplan

  • Om uit te sluiten dat er een andere oorzaak is gaat de leverancier een scan laten uitvoeren op de elektrische installatie;
  • Wij gaan minimaal jaarlijks de lampen schoonmaken, om vervuiling tijdig te verwijderen;
  • Er gaat gekeken worden welke lampen er nog een upgrade nodig hebben;
  • Verder zal een installateur worden benaderd om in geval van vervanging van lampen, de hersteltijd te verkorten.

We hopen hiermee dat de problemen tot het verleden zullen behoren en dat mocht verlichting onverhoopt uitvallen, we dit dan ook weer snel hebben opgelost.

Update storing toegangspoort

De storing aan de toegangspoort, is recent door de leverancier onderzocht. Er zijn defecte onderdelen geconstateerd, maar het schijnt heel lastig te zijn om aan onderdelen te komen. De leverancier geeft aan dat pascontrole op deze  manier eigenlijk niet meer nieuw wordt geïnstalleerd. De leverancier is naar alternatief voor onderdelen aan het zoeken en hoopt dat in week 52 afgerond te hebben. We zijn er dus mee bezig om het probleem structureel op te lossen, maar we vragen nog even geduld. Zo gauw er een oplossing is, dan zullen we jullie op de hoogte houden.

Afhangbord

Het afhangbord is al geruime tijd defect, maar gelukkig is er zicht op een oplossing. Door de overgang naar een nieuwe software leverancier, ontvangen we op 17 januari a.s. een nieuw afhangbord. Ook hier vragen we dus nog even om geduld.

Namens het bestuur,

Ronald Wallaart