Logo

Sponsors

 
Gemeten  19:10
Temp11°C
WindZW2 bft
LV-  
 

Ansje Schreuder – Licht uit Wognum onderscheiden!

Geplaatst op 28-04-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Bron:

Donderdag 26 april 2018 kreeg Ansje Schreuder-Licht van Burgemeester Frank Streng onderscheiden voor haar jarenlange inzet voor de gemeenschap.

Mevrouw Schreuder is al meer dan 35 jaar als vrijwilliger actief binnen de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond. Zowel op landelijk- districts- als lokaal niveau. In 1982 als jeugdleidster in de toenmalige kring Westfriesland. Daarna was zij 25 jaar lid van de Districtscommissie Noord-Holland Noord. In die periode organiseerde Ansje verschillende jeugdtoernooien als wedstrijdleider. Van 1994 tot 2010 was ze begeleider van toernooien voor de KNLTB. Tot op de dag van vandaag actief als voorzitter en lid van de Technische commissie van tennisvereniging Wognum. Daarbij ook organisator van diverse interne toernooien en kampioenschappen.

Al 37 jaar verantwoordelijk voor de organisatie van het Noordhoeve toernooi.

Mevrouw Ansje Schreuder is sinds 2009 bekend als redactielid van het dorpsblad Walhalla in Wognum. Hier is zij onder meer verantwoordelijk voor de kopij en advertenties, de archivering, het beantwoorden van vragen en aanlevering van kopij aan de drukker.