Logo

Sponsors

 
Gemeten  
Temp°C
Wind bft
LV
 

Ledenadministratie

Door hier te klikken kunt u zich aanmelden als lid bij TV Wognum. Jeugd kan lid worden ongeacht welke leeftijd zij hebben. Er wordt geen wachtlijst meer bijgehouden. Nadat je je hebt aangemeld krijg je per e-mail een formulier toegezonden welke dient te worden ingevuld. Staat het formulier niet in de e-mail die je ontvangt dan kun je deze ook downloaden door hier te klikken. Lukt het downloaden dan nog niet dan kun je een mail sturen naar ledenadministratie@tvwognum. Je ontvangt dan per mail het inschrijfformulier TV Wognum.
Opgeven kan voorafgaand aan het jaar dat je lid wilt/kunt worden. 
Voor tennislessen kunnen leden van TV Wognum zich opgeven bij Tennisschool De Kloek. Deze lessen zijn niet inbegrepen in de hieronder genoemde contributie.


Contributie
De contributie bedraagt € 100,-- voor senioren (2018), hetgeen van toepassing is in het jaar dat iemand de leeftijd van 18 jaar bereikt. Voor de jeugdleden geldt een contributie van € 55,- per jaar (2018). Nieuwe leden betalen € 12,50 inschrijfgeld. Betaling van de contributie gaat via automatisch incasso. Bij automatische incasso kan desgewenst het bedrag direct teruggeboekt worden, indien een afboeking onjuist verricht wordt. De contributie wordt in twee gelijke termijnen geïncasseerd wanneer je je voor 1 februari hebt aangemeld. Meld je je na 1 februari aan dan wordt het volledige bedrag in één keer gefactureerd. Voor toegang van het tenniscomplex Bloesempark dien je je ledenpas door de kaartlezer te halen. Leden die niet willen dat de contributie via automatische incasso verloopt ontvangen aan het begin van het seizoen een factuur voor de volledige contributie.

Opzeggen 

Opzeggingen altijd schriftelijk of per email, voor 1 december bij eitartsinimdanedel.[antispam].@tvwognum.nl.

De ledenadministratie wordt verzorgd door:

Paul Zult eitartsinimdanedel.[antispam].@tvwognum.nl