Logo

Sponsors

 
Gemeten  14:30
Temp30°C
WindO2 bft
LV-  
 

informatie groen

 

Word jij één van onze nieuwe jeugdclubkampioenen van 2018?

 

Op vrijdag 8 juni as. starten de clubkampioenschappen voor de jeugd. Het toernooi duurt twee weken en de finales worden gespeeld op zondag 25 juni.

 

Houd zondag 24 juni dus alvast vrij in je agenda!

 

Iedereen doet mee!

Net als vorig jaar doen alle jeugdleden automatisch mee aan de clubkampioenschappen.

 

Er wordt gespeeld volgens de spelregels van tenniskids. In de bijlage tref je de spelregels aan. Wij vragen je deze spelregels te lezen voordat je begint aan je eerste wedstrijd.

 

Wat moet je doen!

Het enige wat je moet doen, is jouw verhinderingen (de dagen en tijden waarop je niet kunt tennissen) doorgeven, zodat wij een goed programma kunnen maken. Geef ook je eigen tennisles op als verhindering.

 

Dit doe je via toernooi.nl en hier kun je ook aangeven of je meedoet aan onze afsluitende barbecue.

 

Via DEZE LINK kom je op de site. Klik dan op ‘inschrijven’ en log in. Heb je nog geen loginnaam, maak deze dan aan via ‘registreren. Vraag hierbij eventueel de hulp van je ouders. Meld je aan voor de juiste kleur (GROEN) en vul je verhinderingen in.

 

Kan of wil je echter niet meedoen aan deze sportieve strijd om het clubkampioenschap van 2018, meld je dan voor 1 juni 2018 af via DEZE LINK

 

Wanneer moet ik spelen?

De dagen en tijden waarop je een wedstrijd moet spelen, kun je vanaf 6 juni vinden op toernooi.nl. Voor je eerste wedstrijd ontvang je van ons een mail.

 

Prijsuitreiking en barbecue

De prijsuitreiking staat gepland op zondag 24 juni rond 15.00 uur. Na de uitreiking kun je deelnemen aan een aantal leuke activiteiten voordat onze afsluitende barbecue rond 16.30 uur begint.

 

De eigen bijdrage voor de barbecue is 5 euro en kan contant op de dag van je eerste wedstrijd worden betaald.

 

Wij rekenen erop dat je mee gaat doen aan de sportieve strijd om het jeugdclubkampioenschap 2018. Als jeugdcommissie gaan wij er weer alles aan doen om deze strijd zo sportief en uitdagend mogelijk te laten verlopen.

 

Voor vragen en opmerkingen kun je mailen met cj.[antispam].@tvwognum.nl

 

Tot ziens bij de jeugdclubkampioenschappen 2018!

 

De Jeugdcommissie

TV Wognum