Logo

Sponsors

 
Gemeten  13:10
Temp29°C
WindOZO2 bft
LV-  
 
Jeugd kan lid worden ongeacht welke leeftijd zij hebben. Er wordt geen wachtlijst meer bijgehouden.
Opgeven kan voorafgaand aan het jaar dat je lid wilt/kunt worden. Het formulier dat je hier kunt downloaden dient te worden ingevuld. Lukt het downloaden niet dan kun je een mail sturen naar ledenadministratie@tvwognum. Je ontvangt dan per mail het inschrijfformulier TV Wognum.
Voor tennislessen kunnen leden van TV Wognum zich opgeven bij Tennisschool De Kloek. Deze lessen zijn niet inbegrepen in de hieronder genoemde contributie.


Contributie 
Voor de jeugdleden geldt een contributie van € 57.50 ,- per jaar (2019). Nieuwe leden betalen € 12,50 inschrijfgeld. Betaling van de contributie gaat via automatisch incasso.De contributie wordt in twee gelijke termijnen geïncasseerd wanneer je je voor 1 februari hebt aangemeld. Meld je je na 1 februari aan dan wordt het volledige bedrag in één keer gefactureerd. Voor toegang van het tenniscomplex Bloesempark dien je je ledenpas door de kaartlezer te halen. Leden die niet willen dat de contributie via automatische incasso verloopt ontvangen aan het begin van het seizoen een factuur voor de volledige contributie.

Opzeggen 

Opzeggingen altijd schriftelijk of per email, voor 1 december bij eitartsinimdanedel.[antispam].@tvwognum.nl